шахів реклама..._________________________
звірів і птахів панорама
і гам- гама...________________________
_______________________________________________________________________________________________________________
По крокова технологія виготовлення та застосування магнітних шахів, російських та міжнародних шашок,а також ПОДВІЙНИЙ КЛАТЧ з різною начинкою,та ігри 2 в 1.
Перший етап,та пробна партія: Made in Ukraine-Зроблено в Україні!!! Made in Kyiv - Зроблено в Києві!!!
 Шановні відвідувачі сайту!!!
Вашій увазі пропонуються магнітні шахи,російські та міжнародні шашки,подвійні клатчі:
Вперше на Україні-в Києві розроблений та виготовлений такий інвентар.Автором цієї ідеї, яка вже пройшла випробування та запущена в сирійне виробництво,являюсь я-Андрій Баранюк.Аналог таких шахів(і тільки шахів)-є!Шахи були виготовлені і називались "СИМЗА".Цією ідеєю скористався крупний шаховий  бізнесмен з Москви-Мурад  Амманазаров.Я не буду описувати як виглядять його шахи,про це Ви можете дізнатися з його сайту та реклам з його книг.Одне можу сказати що ідея гаманця в його шахах присутня.Фігури та дошка мої-різні,як і їх дизайн.В мене і тільки в мене виготовлені російські та міжнародні шашки.Дуже багато відмінностей в моїх шахах,від виробів з Москви.Остання ідея,яка прийшла мені в голову-це ідея подвійного клатчу див.(ГОЛОВНУ СТОРІНКУ-СHESS-BAR). Я опишу покроково та покажу наглядно ці клатчі.Дивись нижче сторінку.
параметри,свої призначення та вигляд моїх шахів,а Ви можете порівняти в кого буде така можливість. 
1.Габарити самої дошки:=
198мм.х 198 мм.(без монтажу в клатчі).
2.Товщина дошки =
до 1,5 мм.
3.Розмір вмонтованої дошки = 190-192 мм.
4.Розмір поля за границею дошки для розміщення фігур( після збиття фігур) = 18 мм.
5.Розмір фігур(діаметр фігур)= 15 мм.
6.Розмір клатчу(в закритому виді)=200 мм.х 100 мм. х 20 мм.
7.Розмір клатчу(в розгорнутому виді = 200 мм. х 200 мм. х 10 мм.
8.Розмір ручки для носіння клатчу на руці = 190 мм. х 10 мм. х 2 мм.
Шахи,шашки російські та міжнародні стокліткові, можна використовувати для транспортировки в круглому пеналі,(див.крок 1),не відокремлюючи захисний папір(див.крок1),як міні демонстраційну дошку,  не відокремивши захисний папір(див.фото кроку 3,4,5),або вклеївши на будь який матеріал,книгу,або книгу-енциклопедію,чи в будь яке місце відокремивши захисний папір(див.фото кроку 2).
Другий етап-по крокова технологія виготовлення і застосування російських та міжнародних шашок.Аналогічно виготовлення як шахів,різниця лише в дизайнерському макеті стокліткової дошки та фігур шашок і їх дамок.
 В пробній партії дошки виготовленні з матовим покриттям,Фігури залиті(не витираються  не бються).Дошки та фігури викотовленні з магнітними властивостями,міцно тримаються один одного.Повернувши вверх ногами не падають,навіть якщо їх трясти.Дошки можна клеїти на будь-який матеріал не вклеючи в клатчі(в книгу,на дерево,мануфактуру,метал).
                                                                                      Третій  етап:                                                                                                                                   1.Заміна дизайну дошки з надписами вверху та внизу дошки(коперайт та одна емблема).
2.Покриття дошок(шахових та російських і міжнародних шашок - ламінація по всій поверхні дошок).                            
3.Білі фігури шахів на білому фоні,як і в шашках російських і міжнародних які ізначально були на білому фоні,а в шахах був експеримент.      4.Клатчі в які монтуються шахи та всі шашки (клатчі різного кольору,оскільки проблема лиш з цими комплектуючими,та в їх ціні).                 5.Все інше як в першому етапі та їх кроках виготовлення.                     
Такий виляд мають шахові та шашкові(стокліткові дошки), після заміни дизайну та технології(нанесення на дошку ламінації,та новий фон білих фігур):
Приклад клатчів куди монтуються шахи,російські та міжнародні шашки:
Клатчі різного кольору з різних матеріалівв звязку з тим що не знайшов я постійного виробника та  поставщика.
Ціна від 350 грн.
Четвертий етап:Подвійні клатчі та їх начинка:Шахи,шашки,(можуть бути нарди,сьогі,Го та інше),записи партій,ручка,картки,календарі...
Ось поки що все.Про зміни в конструкції,технології, кольорі клатчів,фігур,дошок будемо вносити зміни та повідомляти.
Реклами наших друзів:
                                        Увага!!!                                                                         Щоб зайти на сайти наших друзів, натискайте на синє посилання:
Федерація заочних шахів України:
Федерація шахів України:
Тури Чехопен:
 Dr. Jan Mazuch, Director of CZECH OPEN &
CZECH OPEN - International Chess and Games Festival - http://www.czechopen.net
CZECH TOUR - International Chess Festivals Series - http://www.czechtour.net
International Chess Calendar -                           http://calendar.avekont.cz/
               First Saturday
Chess tournament series for GM, IM norms and for Standard and Rapid, ELO-rating points.
             
Budapest, Hungary
Міжнародний шаховий фестиваль
"Panevezysopen 2020":
 Тут може бути Ваша реклама!!!
Чекаємо на потенційних спонсорів та рекламодавців...
Всі права захищені.Copyright © 2017.сhess-bar.